АСҚАБАҚТАН, АЛМАДАН ЖӘНЕ ҚАУЫННАН ЖАСАЛҒАН САЛАТ
Категориясы: Тағам
Асқабақ ұсақталып туралады да балмен араластырылады. Ал алма мен қауын қиықшалап туралып, асқабақпен араластырылады да үстіне лимон шырыны құйылады.
Бұл тағамға 125 грамм асқабақ, 125 грамм қауын, 125 грамм алма, 50 грамм бал мен лимон шырыны жұмсалады.
Жарияланған-2016-03-15 18:48:58 Қаралды-2491
ӘРІПТЕР ҚАЙДАН ПАЙДА БОЛДЫ?

Әліппе деген аса маңызды, өте қажетті кітап қой. Оның алғашқы беттерін тіпті әріп дегеннің не екенін мүлде білмейтін адам да оқи алады.
ОБИДАҢДОН КАРАМЕЛІ

Мөлдір, сырты оралмаған, кесілген батон формалы карамель осылай аталады. Қолданылатын бояуларға байланысты әр түрлі келеді.
АЛЬПИНИЗМ ТАРИХЫНАН

Тауға қарап тамсану, оның басына шығу - адам баласының ізгі арманы, болғаны біздің бәрімізге мәлім қасиет.
ТАҢҚУРАЙ – БЕЗЕУДІ ЕМДЕЙДІ

Таңқурай таулы беткейлерде, бұталардың арасында, тасты жерлерде, сирек ормандардың арасында өседі.
АНТАРКТИДА – ДҮНИЕДЕ ЕҢ СУЫҚ ШӨЛ

Егер глобустың аяғын аспанға қаратып, аударып қойса, тағы да сондай екінші «ақ бөрікті» көретін едің. Бұл – Оңтүстік полюс.