БАЛ ЖАҢҒАҚТАР
Категориясы: Тағам
Балды жақсылап ерітіп, қантпен, ұнмен, содамен, маймен және ұнтақталған жаңғақтармен араластырып, қатты қамыр иленеді. Ол жаңғақ түрінде домалақталып, маймен майланып, ұн себілген табақтарға салынады. Орташа қыздырылған духовкаға қойып пісіріледі.
Бұл тағамға стаканның 3/4 бөлігіндей бал, 1 стакан қант, 3 ас қасық сарымай, стаканның 1/4 бөлігіндей жаңғақ, бір шымшым ваниль қанты, бір шай қасық тағамдық сода, 1 стакан ұн жұмсалады.
Жарияланған-2016-03-05 14:05:57 Қаралды-2810
БАЛ ЖАҢҒАҚТАР
Балды жақсылап ерітіп, қантпен, ұнмен, содамен, маймен және ұнтақталған жаңғақтармен араластырып, қатты қамыр иленеді.
АДАМ ТЕРІСІ ТУРАЛЫ ҚЫЗЫҚТЫ ДЕРЕКТЕР
Биологтар мен дәрігерлер адам терісін бұрыннан зерттеген және оның бізден ешқандай құпиясы қалмаған.
ДАУЬІЛ
Дауыл - стихиялық апаттардың қауіпті түрлерінің бірі, ол халық шаруашылығына орасан зор зиян келтіріп, кейде адамдар арасында құрбандықтар тудырады.
АСҚАБАҚТАН, АЛМАДАН ЖӘНЕ ҚАУЫННАН ЖАСАЛҒАН САЛАТ
Асқабақ ұсақталып туралады да балмен араластырылады.