UF

БАЛ ЖАҢҒАҚТАР

Категориясы: Тағам


Балды жақсылап ерітіп, қантпен, ұнмен, содамен, маймен және ұнтақталған жаңғақтармен араластырып, қатты қамыр иленеді. Ол жаңғақ түрінде домалақталып, маймен майланып, ұн себілген табақтарға салынады. Орташа қыздырылған духовкаға қойып пісіріледі.

Бұл тағамға стаканның 3/4 бөлігіндей бал, 1 стакан қант, 3 ас қасық сарымай, стаканның 1/4 бөлігіндей жаңғақ, бір шымшым ваниль қанты, бір шай қасық тағамдық сода, 1 стакан ұн жұмсалады.

  Жарияланған-2016-03-05 14:05:57     Қаралды-2810

Мәлімет сізге көмек берді ма

БАЛ ЖАҢҒАҚТАР

...

Балды жақсылап ерітіп, қантпен, ұнмен, содамен, маймен және ұнтақталған жаңғақтармен араластырып, қатты қамыр иленеді.

ТОЛЫҒЫРАҚ »

АДАМ ТЕРІСІ ТУРАЛЫ ҚЫЗЫҚТЫ ДЕРЕКТЕР

...

Биологтар мен дәрігерлер адам терісін бұрыннан зерттеген және оның бізден ешқандай құпиясы қалмаған.

ТОЛЫҒЫРАҚ »

НЕЛІКТЕН ТІСТЕРІҢІЗДІ ТАЗАЛАУ КЕРЕК?

...

Тістерді сау ұстау үшін оларды тазалау керек.

ТОЛЫҒЫРАҚ »

ДАУЬІЛ

...

Дауыл - стихиялық апаттардың қауіпті түрлерінің бірі, ол халық шаруашылығына орасан зор зиян келтіріп, кейде адамдар арасында құрбандықтар тудырады.

ТОЛЫҒЫРАҚ »

ЕРІН КҮТІМІ

...

Кісінің тұла бойындағы ең бір нәзік мүшесі - ерін.

ТОЛЫҒЫРАҚ »

АСҚАБАҚТАН, АЛМАДАН ЖӘНЕ ҚАУЫННАН ЖАСАЛҒАН САЛАТ

...

Асқабақ ұсақталып туралады да балмен араластырылады.

ТОЛЫҒЫРАҚ »